Arvee  (1956 , Hillegom)

 

Arvee is , ca. 40 jaar geleden , vanuit de figuratie ,met name het landschap, gaan abstraheren   . Hij werkt uitsluitend met olieverf op linnen en staat bekend als colorist . Sinds ca. 30 jaar wordt zijn werk internationaal getoond door ons en collegae van ons en   verkochten zij gezamelijk ca.  1.400 schilderijen . Werk werd ondermeer aangekocht door Eneco , Exxon ,Rabobank,Fletcherhotels, Weinzierl en Gmach GmbH.

Arvee is autodidact en werd op 12-jarige leeftijd gescout waardoor hij zijn eerste groepsexpositie kon noteren in Treslong /Hillegom.  Inmiddels is hij meer dan 100 exposities verder en zijn wij de galerie die zijn werk  exclusief op de beurzen tonen. Het werk van Arvee maakt deel uit van de kern-collectie van het Museum Musion in Amersfoort en zal in 2019  worden getoond op de Biënnale van Venetië in het Palazzo Mora !

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.