Braldt Bralds werd  in 1951 geboren in Hoogkerk . Na zijn studie grafiek verwierf hij grote roem als illustrator en vestigde zich in Santa Fé, USA.Als illustrator schilderde hij in opdracht vele bekende reclames ondermeer voor Johnnie Walker,Grand Marnier, Marlboro etc. Jarenlang prijkte zijn werk op de cover van het duitse opinieblad Der Spiegel, waarvoor hij portretten van bekenden schilderden zoals Einstein en Karl Marx . Ook voor bekende magazines als Rolling stone en National Geographic, schilderde Braldt vaak in opdracht.

In de afgelopen 30 jaar vond de drang om vrij werk te maken en meer als beeldend kunstenaar  bekendheid te verwerven ,zijn weg naar naar vele collecties in Amerika en ver daarbuiten.Daarbij is met name het stilleven een discipline waarin Braldt exceleert. Zijn precisie in detail, de stofuitdrukking en de composities in olieverf op paneel worden door  de kunstwereld,alsmede collega's, als het hoogst haalbare erkent. Wij zijn de aanspreekpartner voor het werk van Braldt Bralds in Europa.

'Vessels'

Last stillife available painted by the Master of stillife painting Braldt Braldt .

 

Size ca. 80 x 80 cm. painted in oil on board.

€ 38.000,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd : na afspraak

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.