U kunt ons jaarlijks op diverse locaties bezoeken

Per direct kunt u onze permanente presentatie bezoeken onder het dak van Galerie Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop .

Loeki Rijlaarsdam en Rene de Vreugd werken al jaren ,als goed bevriende collega's ,samen en hebben nu de krachten gebundeld door beide collecties bij elkaar te presenteren.

Galerie Hoeve Rijlaarsdam  bevindt zich op de Nieuwveenseweg nr. 59 ,  2421 LB  in Nieuwkoop. De hoeve is in de maand September geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur en vanaf de maand oktober ook op de zondag. Galerie Hoeve Rijlaarsdam heeft naast de galerieruimte van ca. 500 m2. ook een groot beeldenpark alsmede een gezellig petit restaurant en ligt in het midden van het groene hart met haar uitgestrekte weilanden en (o.a.Nieuwkoopse) plassen.

In 2018 kunt u ons op deze beurzen bezoeken :

van 17 - 21 Januari 2018 was u hartelijk welkom op stand nr 26 tijdens de FAF, First Art Fair,  in de Passengers Terminal in Amsterdam.

Ieder jaar kunt u ons bezoeken op het Kunst - en Antiekweekeinde in Naarden. Ons standnummer is  ieder jaar nr. 17.

In 2019 vindt de beurs plaats van 24 - 27 Januari.

Tevens tonen wij de collectie jaarlijks op Slot Zeist tijdens de Pinksterdagen. Dan vindt daar het Kunst - en Antiekevenement plaats waar wij vaste exposant bij zijn. U vindt ons op deze intieme ,zeer hoogstaande, beurs in de grote zaal op de eerste verdieping.

FINE ART FAIR

van 25 - 29 September in Baarn. Dit is een nieuwe Kunst - en Antiekbeurs ,in opzet gelijk aan Naarden maar met iets meer moderne kunst en georganiseerd door de mensen die ook Naarden verzorgen.

Van 31 Oktober tot en met 4 November tonen wij  (uitsluitend) onze moderne collectie op de AAF in Amsterdam. Voor dit jaar stellen wij meerdere nieuwe ,  jonge , veelbelovende  kunstenaars aan u voor op deze beurs. De gemeenschappelijke noemer voor deze kunstenaars is dat ze zich met materialen uiten die niet gebruikelijk zijn in de kunst of dat ze klassieke materialen op een geheel eigen wijze inzetten in hun werk. Uw bezoek dan ook méér dan waard !

In de voorbije 20 jaar toonden wij onze collectie één of meerdere keren op onderstaande beurzen.

Huispresentaties

Regelmatig houden wij presentaties in eigen huis met nieuw werk van één of meerdere kunstenaars of stellen wij een nieuwe kunstenaar aan onze clienten voor .Deze presentaties concentreren zich veelal op één weekeinde, waarbij de zaterdag vrij toegankelijk is en de zondag op uitnodiging. 

 

Voor het jaar 2018 staat er per seizoen één huispresentatie  gepland: een lente, een zomer ,een herfst en een winter presentatie .Uiteraard wordt het menu , op de zondag ,aangepast aan het jaargetijde. 

 

Daarnaast zijn wij present op vele kunstbeurzen en werken wij ,in samenwerking met het Zandvoorts Museum , aan  museale presentaties.

 

(Sinds medio 2017 is Rene de secretaris van het bestuur in oprichting van het Zandvoorts Museum)

Museale presentaties

Regelmatig  presenteren wij de collectie ,of een deel daarvan, in een museum. In Maart en April 2015 was dat een presentatie met werk van de 10 meest toonaangevende abstracte kunstenaars van de afgelopen 25 jaar.

 

Dit was een dusdanig succes dat er  in 2016 een vervolg kwam met de klassiek , realistische, collectie.

 

HEDENDAAGS REALISME ANNO 2016

 

Op vrijdag 30 September opende de Hr. Frederick van Baerveldt ,

be-edigd taxateur moderne kunst, 

veilingmeester en presentator van het

AVRO programma 'Cash op zolder' , de museale presentatie van dit jaar  in het Zandvoorts Museum .Deze keer toonden wij  werk van alle aan de galerie verbonden kunstenaars. 

 

Met ingang van volgend jaar geven wij, in nauwe samenwerking met het Zandvoorts Museum, een maand lang een podium aan kunstenaars uit andere disciplines dan de beeldende kunst. Eind 2016  beet Louis Lanting het spits af met een eerste presentatie van zijn collectie herenmode. Tevens schreef DJ Cronnimytra speciaal voor de opening van de expositie een muziekstuk waarbij de klassieke muziek werd belicht vanuit een modern oogpunt.

 

De expositie was te bezoeken tot en met 13 november 2016 en is helaas ten einde.