U kunt ons jaarlijks op diverse locaties bezoeken

Per direct kunt u onze permanente presentatie bezoeken onder het dak van Galerie Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop .

Loeki Rijlaarsdam en Rene de Vreugd werken al jaren ,als goed bevriende collega's ,samen en hebben nu de krachten gebundeld door beide collecties bij elkaar te presenteren.

Galerie Hoeve Rijlaarsdam  bevindt zich op de Nieuwveenseweg nr. 59 ,  2421 LB  in Nieuwkoop. De hoeve is in de maand September geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur en vanaf de maand oktober ook op de zondag. Galerie Hoeve Rijlaarsdam heeft naast de galerieruimte van ca. 500 m2. ook een groot beeldenpark alsmede een gezellig petit restaurant en ligt in het midden van het groene hart met haar uitgestrekte weilanden en (o.a.Nieuwkoopse) plassen.

van 1 - 5 November 2017 kon u ons vinden in stand nr. C 11 op de Affordable Art Fair

van 17 - 21 Januari 2018 heten wij u hartelijk welkom op stand nr 26 tijdens de FAF, First Art Fair,  in de Passengers Terminal in Amsterdam.

Ieder jaar kunt u ons bezoeken op het Kunst - en Antiekweekeinde in Naarden. Ons standnummer is  ieder jaar nr. 17.

In 2018 vindt de beurs plaats van 25 - 28 Januari.

Tevens tonen wij de collectie jaarlijks op Slot Zeist tijdens de Pinksterdagen. Dan vindt daar het Kunst - en Antiekevenement plaats waar wij vaste exposant bij zijn.

FINE ART FAIR

van 25 - 29 September in Baarn

Op de AAF toonden wij u ondermeer

dit nieuwste schilderij van Marcel Witte

getiteld ' Homesick' .  Het zeeleeuwtje

(op ware grote geschilderd) luistert in de schelp naar de zee, zijn natuurlijke habitat.

In de voorbije 25 jaar hebben wij de collectie 1 of meerdere keren op bovenstaande beurzen gepresenteerd.

Huispresentaties

Regelmatig houden wij presentaties in eigen huis met nieuw werk van één of meerdere kunstenaars of stellen wij een nieuwe kunstenaar aan onze clienten voor .Deze presentaties concentreren zich veelal op één weekeinde, waarbij de zaterdag vrij toegankelijk is en de zondag op uitnodiging. 

 

Voor het jaar 2017 staat er per seizoen één huispresentatie  gepland: een lente, een zomer ,een herfst en een winter presentatie .Uiteraard wordt het menu , op de zondag ,aangepast aan het jaargetijde. 

 

Daarnaast zijn wij present op vele kunstbeurzen en werken wij ,in samenwerking met het Zandvoorts Museum , aan  museale presentaties.

 

(Sinds medio 2017 is Rene de secretaris van het bestuur in oprichting van het Zandvoorts Museum)

Museale presentaties

Jaarlijkse presenteren wij de collectie ,of een deel daarvan, in het Museum van Zandvoort. In Maart en April 2015 was dat een presentatie met werk van de 10 meest toonaangevende abstracte kunstenaars van de afgelopen 25 jaar.

 

HEDENDAAGS REALISME ANNO 2016

 

Op vrijdag 30 September opende de Hr. Frederick van Baerveldt ,

be-edigd taxateur moderne kunst, 

veilingmeester en presentator van het

AVRO programma 'Cash op zolder' , de museale presentatie van dit jaar  in het Zandvoorts Museum .Deze keer toonden wij  werk van alle aan de galerie verbonden kunstenaars. 

 

Met ingang van volgend jaar geven wij, in nauwe samenwerking met het Zandvoorts Museum, een maand lang een podium aan kunstenaars uit andere disciplines dan de beeldende kunst. Eind 2016  beet Louis Lanting het spits af met een eerste presentatie van zijn collectie herenmode. Tevens schreef DJ Cronnimytra speciaal voor de opening van de expositie een muziekstuk waarbij de klassieke muziek werd belicht vanuit een modern oogpunt.

 

De expositie was te bezoeken tot en met 13 november 2016 en is helaas ten einde.