U kunt ons jaarlijks op diverse locaties bezoeken

Per direct kunt u onze permanente presentatie bezoeken onder het dak van Galerie Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop .

Loeki Rijlaarsdam en Rene de Vreugd werken al jaren ,als goed bevriende collega's ,samen en hebben nu de krachten gebundeld door beide collecties bij elkaar te presenteren.

Galerie Hoeve Rijlaarsdam  bevindt zich op de Nieuwveenseweg nr. 59 ,  2421 LB  in Nieuwkoop. De hoeve is in de maand September geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur en vanaf de maand oktober ook op de zondag. Galerie Hoeve Rijlaarsdam heeft naast de galerieruimte van ca. 500 m2. ook een groot beeldenpark alsmede een gezellig petit restaurant en ligt in het midden van het groene hart met haar uitgestrekte weilanden en (o.a.Nieuwkoopse) plassen.

In 2018 kunt u ons op deze beurzen bezoeken :

van 17 - 21 Januari 2018 was u hartelijk welkom op stand nr 26 tijdens de FAF, First Art Fair,  in de Passengers Terminal in Amsterdam.

Ieder jaar kunt u ons bezoeken op het Kunst - en Antiekweekeinde in Naarden. Ons standnummer is  ieder jaar nr. 17.

In 2019 vindt de beurs plaats van 24 - 27 Januari.

Tevens tonen wij de collectie jaarlijks op Slot Zeist tijdens de Pinksterdagen. Dan vindt daar het Kunst - en Antiekevenement plaats waar wij vaste exposant bij zijn. U vindt ons op deze intieme ,zeer hoogstaande, beurs in de grote zaal op de eerste verdieping.

FINE ART FAIR

van 25 - 29 September in Baarn. Dit is een nieuwe Kunst - en Antiekbeurs ,in opzet gelijk aan Naarden maar met iets meer moderne kunst en georganiseerd door de organisatie die ook Naarden verzorgd.

Van 31 Oktober tot en met 4 November tonen wij onze collectie CONTEMPORAIN op de AAF in Amsterdam in stand nr. B10.  Voor dit jaar stellen wij meerdere nieuwe ,  jonge , veelbelovende  kunstenaars aan u voor op deze beurs. De gemeenschappelijke noemer voor deze kunstenaars is dat ze zich met materialen uiten die niet gebruikelijk zijn in de kunst of dat ze klassieke materialen op een geheel eigen wijze inzetten in hun werk. Uw bezoek  méér dan waard !

In de voorbije 22 jaar toonden wij onze collectie één of meerdere keren op onderstaande beurzen.

Huispresentaties

Regelmatig houden wij presentaties in eigen huis met nieuw werk van één of meerdere kunstenaars of stellen wij een nieuwe kunstenaar aan onze clienten voor .Deze presentaties concentreren zich veelal op één weekeinde, waarbij de zaterdag vrij toegankelijk is en de zondag op uitnodiging. 

 

Daarnaast zijn wij present op vele kunstbeurzen en werken wij ,in samenwerking met het Zandvoorts Museum , aan  museale presentaties.

 

Sinds medio 2017 is René de secretaris van het bestuur in van het Zandvoorts Museum en maakt sinds het voorjaar van 2018 ook deel uit van  het bestuur van het Museum Musiom in Amersfoort.

 

In 2017 is René  door het Europees Cultureel Centrum gevraagd als gast-curator tijdens de Biënale van Venetië. Hij heeft deze eervolle uitnodiging aangenomen en inmiddels is de eerste presentatie een feit:

 

In Palazzo MORA presenteert de galerie, in het kader van het project PERSONAL STRUCTURES,  de kunstenaarsgroep Au!, bestaande uit Arvee, Marianne Naerebout,Hans van Horck  en Meg den Hartog. Binnen Au! werken de kunstenaars allen met goud in hun werk.

 

Al deze kunstenaars zijn opgenomen in de kern-collectie van het Museum Musiom in Amersfoort alsmede in collectie bij Galerie de Vreugd en Hendriks.

Museale presentaties

Regelmatig  presenteren wij de collectie ,of een deel daarvan, in een museum. In Maart en April 2015 was dat een presentatie met werk van de 10 meest toonaangevende abstracte kunstenaars van de afgelopen 25 jaar. Hierin was ondermeer werk te zien  van ARVEE, HANS van HORCK, AD ARMA, WILLEM v.SCHEIJNDEL, EELCO MAAN , Jan van LOKHORST  en MIEKE PONTIER (glas).

 

Dit was een dusdanig succes dat er  in 2016 een vervolg kwam met de klassiek , realistische, collectie.

 

HEDENDAAGS REALISME ANNO 2016

 

Op vrijdag 30 September opende de Hr. Frederick van Baerveldt ,

be-edigd taxateur moderne kunst, 

veilingmeester en presentator van het

AVRO programma 'Cash op zolder' , de museale presentatie van dit jaar  in het Zandvoorts Museum .Deze keer toonden wij  werk van alle aan de galerie verbonden kunstenaars. 

 

Tevens gaven wij in het Zandvoorts Museum, een maand lang een podium aan kunstenaars uit andere disciplines dan de beeldende kunst. Eind 2016  beet Louis Lanting het spits af met een eerste presentatie van zijn collectie herenmode. Tevens schreef DJ Cronnimytra speciaal voor de opening van de expositie een muziekstuk waarbij de klassieke muziek werd belicht vanuit een modern oogpunt.

 

De expositie was te bezoeken tot en met 13 november 2016 en is dus helaas ten einde.