Frans Hendriks ,    1957, den Helder.

AUTO'S.......MOTOREN......de fascinatie voor het ontwerp, voor het glimmende chroom , voor de jongensdroom of voor de verwezenlijking daarvan ,vastleggen met acrylverf op linnen ..........

Wij zijn een galerie in Zandvoort, in wellicht hét mekka in Nederland voor de autosport .De badplaats waar het hart voor de autosport, voor de racerij en binnenkort weer voor de GRAND-PRIX, op vol vermogen klopt. Bedenk daarbij dan twee galeriehouders voor wie de fascinatie voor auto's óók zo klopt..........dan zoek je voor je collectie uiteraard de béste schilder van auto's en motoren die er is en dát is dus Frans Hendriks !

Auto's en motoren op déze wijze op een schilderij vastleggen kun je uitsluitend en alleen als je emotie vól is van het onderwerp auto, als je hart klopt voor auto's, voor motoren en voor de ontwerpers die voor ons al dat prachtige materiaal hebben ontworpen. Wij hebben altijd werk van Frans ' on show ' , dus loop vrijblijvend eens binnen om te genieten.  Mogelijk staat uw eigen favoriet er niet bij,  wel........Frans legt hem graag voor u vast met acrylverf op linnen !

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.