Joris August Verdonkschot, Haarlem ,1945

 De uiting van gebalde kracht , welke het menselijk lichaam voort kan brengen , tot ons gebracht in brons met soms bladgoud ter ondersteuning van spieren en weefsel.................pure fascinatie .

 Dat waren al jaren onze gedachte als wij vanaf de snelweg naar onze woonplaats Zandvoort reden. Op een rotonde aan het begin van de zeeweg staat een groot bronzen beeld met de titel ' Panta Rhei ' , met de balans steunend op één voet. Spanning, gebalde kracht en fascinatie, typerende kenmerken in het signatuur van Joris Verdonkschot.Blij verrast waren wij dan ook toen Joris ons benaderde met het verzoek samen te gaan werken. Zijn bevlogenheid , zijn intentie , het genot in van zijn vak .....alles viel gelijk op zijn plek bij onze eerste ontmoeting waarin wij besloten te starten met een héle lánge samenwerking.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.