Marcel Witte werd in 1974 geboren in Uithoorn.

 Marcel is een afgestudeerde boswachter, die echter liever de dieren wilde schilderen dan observeren. Het schilderen van de dieren doet deze animalist in hart en nieren op een wijze welke uniek is in de wereld. Met engelengeduld wordt ieder dier op ware groote met acrylverf op linnen vastgelegd, waarbij ieder haartje letterlijk apart wordt geschilderd !Het resultaat is verbluffend en ,hoewel je het dier herkent, kun je je ogen niet meer van het schilderij afhouden. Dit komt mede doordat er in ieder schilderij veel humor zit , naast de tot in het uiterste doorgevoerde precisie.

 Voor het omschrijven van de carriere welke Marcel doormaakt, ontbreken de superlatieven. Grote prijzen vielen hem reeds ten deel en dit jaar, 2016,  wordt zijn werk wereldwijd getoond bij onze internationale collegae. Wij zijn ervan overtuigd dat Marcel een hele grote toekomst voor zich heeft, waarbij tentoonstellingen in de grote musea zeker geen utopie zullen zijn. Uit oogpunt van investering is werk van deze jonge kunstenaar dan ook een sterke aanrader.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.