Marianne Naerebout  (1958 , Curacao)

 de uitbundige kleurstellingen , waarmee het werk van Marianne haar wereldwijde bekendheid kreeg, kent haar oorsprong in het eiland Curacao .Hier werd zij in 1957 geboren en haar eerste levensjaren in deze tropische omgeving  hebben haar verdere leven bepaald. Na studies pedagogie en kunst aan de st.Joost academie in Breda ,woonde en werkte Marianne het grootste deel van haar leven op vele plekken in de wereld

(Israel,Oman,Syrie,Maleisie,Gabon alsmede 10 jaar in Amerika) .Deze smeltkroes van culturen vormen tesamen het signatuur in haar werk .Marianne werkt in vele disciplines want naast haar kleurrijke schilderijen , maakt zij ook beelden in diverse materialen.

René en Marianne kennen elkaar al meer dan 20 jaar . De ontwikkeling van Galerie de Vreugd en Hendriks in de loop der jaren heeft nu ruimte gegeven om het werk van Marianne Naerebout  in collectie te nemen en op de beurzen te tonen.

 Het werk van Marianne maakt deel uit van de kern - collectie van Museum Musiom in Amersfoort.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.