Mart de Brouwer ,  Helmond.

 Ieder oppervlakte kent nuances , of dat nu ons gezicht is of het oppervlak van een auto ,of een dier.  Er bevinden zich talloze nuances door speling van het licht , door oneffenheden  en nuances in kleurverschil.

 Mart de Brouwer tekent die nuances in zijn ontwerp op grote platen hout , waarna hij ze uitzaagt ,bewerkt, kleur aanbrengt en later als een puzzel weer samenvoegt met een uniek en spannend kunstwerk als resultaat.Dit is in wat simpele bewoordingen een uitleg van zijn werk. De realiteit is een lang proces van bedenken, ontwerpen, berekenen , schuren, polijsten, weer schuren , weer berekenen, kleuren , samenvoegen ,lakken en verzegelen met o.a. epoxy.

 Uiteindelijk ontstaat er dan een kunstwerk welk uniek is, niemand ter wereld werkt op deze wijze en niemand zal dat ook snel gaan doen omdat het een uiterst complexe werkwijze betreft. De titel van onze expositie in November en December  '  The Next Level' , bijzonder materiaal gebruik in de beelden kunst , ten voeten uit ! Wij hebben permanent werk van Mart in huis.  Zijn ontwerpen kennen in de regel een oplage van 3 exemplaren maar door de uitermate complexe werkwijze is niet één kunstwerk hetzelfde en zullen er immer verschillende kenmerken zijn per kunstwerk.Inmiddels heeft het werk van Mart de Brouwer een grote vlucht genomen met exposities over de hele wereld. Wij wilden Mart heel graag in collectie en zijn dan ook enorm trots dat hij de samenwerking met ons is aangegaan.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.