Wij werken graag samen met Vlaamse stilleven schilders. Of dat nu komt door het, wellicht , wat meer bourgondische leven van vele Vlamingen of omdat wij graag bij ons zuiderburen vertoeven, staat in de sterren. Zo waren wij al enige tijd zoekende naar een Vlaamse stilleven schilder die met name het uitbundige, rijke, bourgondische stilleven een warm hart toedraagt en dat ook weet te vertalen in (olie)verf op linnen of paneel. 

Het eerste contact met Martie van der Velden verliep via Facebook en daaruit bleek snel dat bourgondische galeriehouders en bourgondische kunstenaars , met beide een enorme passie voor beeldende kunst, vooral elkaar persoonlijk moeten ontmoeten en niet middels zoiets als mail . Zo ontstaat dan een fijne samenwerking met een groot kunstenaar bij wie de verf door de aderen stroomt . Kom naar de galerie , of naar onze presentaties op beurzen, om intens van de schilderijen van Martie te genieten. Martie van der Velden verteld met zijn olieverf op paneel een verhaal , immer hebben zijn werken een achterliggende betekenis welke hij uiterst verfijnd verteld met zijn materiaal.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.