Mathijs Siemens , Amsterdam 1982,

 soms............héél soms..........wordt je als galeriehouder geconfronteerd met werk dat je nog nooit in je leven gezien hebt en de emotie die dan ontstaat laat je hele lichaam tintelen........ 

Dat hadden wij toen we werden geconfronteerd met het werk van Mathijs Siemens. Een jonge nederlandse kunstenaar die werkt in een techniek die hij helemaal zélf heeft ontwikkeld met..........draad, gekleurd draad !

 Pure fascinatie !  Het kleurgebruik, de dimensie , de totaal nieuwe techniek met draden die strakgetrokken zijn op een paneel. Dimensies verwerkt in een lijnenspel dat oneindig lijkt.  Ook als je normaliter geen emotie ondervindt bij abstractie ,blijf je kijken en genieten. U kon zich laten verrassen op de First Art Fair in Amsterdam op stand nr. 21 van 16 - 20 Januari , maar ook  tijdens het Kunst - en Antiekweekeinde in Naarden van 24 - 27 Januari op stand 17 ,want daar hoort dit werk óók thuis : een klassieker in de dop , Mark Our Words !

 In 2019  bij ons te zien op de First Art Fair, Kunst - en Antiek Naarden en FINE in Baarn.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.