Mylene de Kleijn , 1964 Amsterdam.

 

Vele van u kennen beslist nog de Verkerke posters en kaarten van vroeger, mogelijk kreeg u wel eens een kaart ,een kalender of   zelfs een borduurpakket cadeau met daarop een prachtig bloemstllleven of een  ander beeld uit de natuur. Wel.......grote kans dat het een reproductie betrof van een origineel schilderij welk door Mylene de Kleijn was geschilderd . Schilderijen met een duidelijk signatuur alsmede een duidelijk liefde voor Frankrijk, welke ontstond door haar leven aldaar en haar studie aan de kunstacademie van Nice , alsmede vanuit de fascinatie van Mylene voor het werk van de franse schilder Guy Cambier.

 

Kortom ,een topkunstenares die wereldfaam geniet en wiens werk mogelijk iedereen wel eens in zijn of haar handen heeft en cadeau doet.

 

Wij tonen het werk van myeline permanent en hebben immer ca. 7 - 10 schilderijen in collectie.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.