Reinout Krajenbrink ( Groningen 1974).

In ons streven de collectie enkel te verbreden indien het werk van een kunstenaar een toegevoegde waarde heeft, stond Reinout Krajenbrink al een tijd op ons wensenlijstje. Wij zien het dan ook als een voorrecht dat Reinout heeft besloten onze collectie te  versterken.

Reinout schildert stillevens in de klassieke zin van het woord , ook met de klassieke technieken, maar schuwt het niet ook een hedendaags tijdsbeeld in zijn schilderijen te verwerken. Zo ziet u bijvoorbeeld het plasticzakje waarin de citroenen naar huis worden gedragen of een moderne glazen stolp waarin een drank wordt bewaard.

Door een werkelijk fenomenale stofuitdrukking , tesamen met een foutloos perspectief , is het een groot genot naar de olieverf schilderijen op paneel te kijken . Ook als het werk al jaren in uw huiskamer hangt , blijft u ervan genieten. Dat komt door het grote talent van Reinout , welk ondermeer gevoedt werd middels een opleiding aan de Minerva kunstacademie in Groningen en een stageperiode aan de prestigeuze Academia Di Belle Arti Pietro Vannucci in Perugia, Italië.

Het werk van Reinout zullen wij in het jaar 2018 tonen op Het Kunst - en Antiekevenement op Slot Zeist tijdens de pinksterdagen en op de FINE Artfair in Baarn, eind September 2019.

 

 

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.