Yvonne Melchers, Amsterdam.

 

een warme, hartelijke, goedlachse vrouw en een uitmuntend kunstenares , die het vermogen heeft met olieverf op linnen het licht van een Italiaanse of Franse streek vast te leggen.  Italiaans, Venetiaans , licht is anders dan het licht in de Provence en ook de emotie die we daarbij ondervinden is anders.  Facetten die we op dát moment niet bewust waarnemen, maar waar we op een later moment plots aan terug denken. Fascinerend om dan een schilderij te aanschouwen en de beleving van toen te herkennen.

 

Héél exact , maar ook héél emotioneel .......dat is wat we ondervinden bij het zien van een schilderij van Yvonne Melchers.  Een heel duidelijk herkenbaar signatuur , prachtige verstilde momenten en toch het leven van alledag. Schilderijen waar je naar blijft kijken, die blijven fascineren . Natuurlijk weet je , als je je omdraait , dat er een meisje opstaat die naar de zee loopt maar als je dan weer kijkt zie je tóch plotseling iets wat je al die jaren nog niet gezien had. 

 

Dát is nu net wat een kunstenaar uit ónze collectie teweeg brengt,  dát is nu net waarom wij het werk van Yvonne in collectie hebben.

Leer meer over ons.

^^Wij zijn ook via diverse media aktief

Galerie de Vreugd en Hendriks , Haltestraat nr. 5 , NL 2042 LJ  Zandvoort.

Tel. + 31 2357 31524    mailadres voor de galerie : galerie@devreugdenhendriks.nl

 

U kunt parkeren in de grote  LOUIS DAVIDS CARRE parkeergarage . U verlaat deze te voet via de Albert Heijn ingang ,steekt het plein over naar het prachtige raadhuis van Zandvoort en u ziet dan Galerie de Vreugd en Hendriks rechts van het raadhuis op ca. 50 meter.